„Černý čaj je oxidován nejvíce - přes polovinu jeho polyfenolů je zoxidováno. Obsahuje tedy jak okysličené, tak neokysličené (přírodní) polyfenoly. Ty okysličené vytvářejí chuť, barvu a aroma černého čaje, zatímco přírodní polyfenoly dodávají nápoji charakteristickou trpkost, která stimuluje činnost slinných žláz a zahání žízeň. “
Citace tagy: Oxidace čaje, Červený čaj, Výroba čaje
Exkluzivní sběr z nejmladší zahrady v Darjeelingu zpracovaný z čerstvých výhonků keřů...
Nádherný čaj špičkové chuti, jeden z nejlepších zástupců druhých sklizní z...
mimořádně zajímavý čerstvý (sklizeň říjen 2015) červený čaj sklizený z divoce...
Výborný čaj z jediné zahrady v Sikkimu, rozprostírající se v okolí vesnice Temi, v...
Nádherně zpracovaný celolistový čaj z kultivaru Pb312. Velmi ojedinělá záležitost z...
Jinggu area, it's famous for one of varietal tea trees – Da Bai Hao – “Big White...
„Černý čaj je oxidován nejvíce - přes polovinu jeho polyfenolů je zoxidováno. Obsahuje tedy jak okysličené, tak neokysličené (přírodní) polyfenoly. Ty okysličené vytvářejí chuť, barvu a aroma černého čaje, zatímco přírodní polyfenoly dodávají nápoji charakteristickou trpkost, která stimuluje činnost slinných žláz a zahání žízeň. “
Citace tagy: Oxidace čaje, Červený čaj, Výroba čaje
Nejlepší čaj typu clonal, který bylo letos možné ochutnat. Nádherné, kořenité, atraktivní a čisté aroma s...
Nezpracovaný materiál pro tento koláč pochází z vesnic Myanmaru (Barma), jde o severní hranici malého...
This is a newer Menghai release, first released in 2005 and then again in 2006, 2007, and 2008. This recipe...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.